Gevelridder L 5.25 – 9.50 meter

Gevelridder L is een compact en eenvoudig hijswerktuig met optrekinstallatie en uitzetbeugel van 1 meter. Het is een eenvoudig hulpmiddel voor het optillen van zwaar glas, zowel binnen als buiten.

5,25 – 9,50 meter

Bestelcode: 7-02

 

Te huur vanaf
  • dagtarief: €67.50
  • weektarief : €135.00
  • weektarief vanaf 5 weken huur: €128.25

VRAAG AAN BEL MIJ TERUG

Product Eigenschappen

Lengte ingeschoven 5,25 meter
Lengte uitgeschoven 9,50 meter
Eigen gewicht 30 kg
Breedte voet 0,85 meter
Max. belasting 250 kg

Product Omschrijving

Gevelridder L

Gevelridder L is een compact en eenvoudig hijswerktuig met optrekinstallatie en uitzetbeugel van 1 meter (uitzetbeugel is optioneel te gebruiken, wanneer de werksituatie dit vereist). Het is een eenvoudig hulpmiddel voor het optillen van zwaar glas, zowel binnen als buiten. Door gebruik te maken van de uitzetbeugel kunt u eenvoudig over bijvoorbeeld een vensterbank tillen of de gevelridder op afstand van de wand plaatsen, waardoor u er met een glaskar tussen kunt rijden.
U bevestigt de last (de glaszuiger) aan de hijshaak en brengt dit in beweging door aan de lier te draaien. Hierdoor brengt u het object (glas/paneel/rooster) probleemloos naar de werkplek.
Met Gevelridder L kunnen producten zelfs via een raam naar binnen worden gehesen op de eerste etage. Gevelridder L is te vervoeren op het imperiaal van een lange bus of op een aanhangwagen.
De gevelridder wordt aanbevolen in de Arbocatalogus Glaszetten. Door gebruik van dit product zijn uw handen vrij tijdens de montage en ondervindt u geen gevaar meer op trappen en ladders.

Deze gevelridder is te gebruiken in combinatie met:
-Vacuümzuiger 250 kg op accu
-Glaskar