800 kg – Grip Glass-Maxx S1000 modulaire glaszuiger radiografisch

Multifunctionele verstelbare zuiger met een capaciteit van 800 KG en een dubbel vacuüm. Deze zuiger is in lengte verstelbaar van 1460 mm naar 2290 mm, waarmee zowel vlakglas als beglaasde kozijnen gehesen kunnen worden.

 

Bestelcode 4-10

Te huur vanaf
  • Dagtarief: €165.00
  • Weektarief: €495.00
  • Weektarief vanaf 5 weken huur: €470.25

VRAAG AAN BEL MIJ TERUG

Bekijk specificaties

Product Eigenschappen

Max. hijscapaciteit 800 kg
Bediening Manueel en op afstandsbediening
Rotatie 360°
Aandrijving Accu

Product Omschrijving

Multifunctionele verstelbare zuiger met een capaciteit van 800 KG. Deze zuiger is in lengte verstelbaar van 1460 mm naar 2290 mm, waarmee zowel vlakglas als beglaasde kozijnen gehesen kunnen worden. Elke zuignap kan afzonderlijk versteld worden, of zelfs gedemonteerd worden. Dit maakt dat er . Echter het afnemen van zuigernappen van de zuiger heeft wel invloed op de capaciteit van de zuiger.

De zuigers zijn in diepte verstelbaar t.b.v. ongelijk liggende glasvakken, tot wel 180mm diepteverschil. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een korte of lange hijsarm, waardoor het hijspunt dichterbij de zuiger of verder van de zuiger af komt te liggen. Om de ruiten of puien zo recht mogelijk onder het hijspunt te laten hangen kan deze zuiger voorzien worden van een stuurstang met contragewicht haaks op de zuigerarm.

Tevens kan deze zuiger zowel manueel als op afstandsbediening bediend worden. Dit maakt het mogelijk beglaasde kozijnen te plaatsen, waarbij van binnenuit de zuiger losgekoppeld kan worden.

De zuiger ligt op een transportkar met ruwterreinbanden waar ook de evenaar met het contragewicht op ligt.

Als toevoeging hebben we een hulpstuk laten maken waarmee deze zuiger gebruikt kan worden in combinatie met een Smartlift SL608. Met dit hulpstuk kan deze zuiger in plaats van het bestaande zuigerframe gebruikt worden.